Personvernerklæring

 
Personvernerklæringen handler om hvordan Didakt AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsted. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Didakt AS, ved Personverneombud, Wenche Marseliussen, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Alle personopplysninger håndteres av selskapets interne personvernrutiner.
 
Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, men ved påmelding til kurs kreves det at navn, organisasjonsnummer, adresse, telefonnummer og epostadresse oppgis, samt at betalingsløsninger krever at fødsels og personnummer oppgis. Didakt’s nettsted har påmeldingsskjema som er levert av Kursguiden.no og alle opplysninger som sendes inn går gjennom et kryptert skjema og er 100% sikkert. Opplysningene mottas av både Kursguiden og Didakt AS og blir lagret hos begge. Hvis du ønsker at dine opplysninger skal slettes, kan du ta kontakt med oss.
 

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

 
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Search Console. Google Search Console bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett.
 
Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Search Console, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
 

Søk

 
Didakt AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Search Console, samt i nettsidenes egne systemer. Det lagres også hvilke søkeord som er benyttet i søkemotorene når en bruker kommer inn til oss via søkemotorer som f.eks. Google, Bing og andre. Formålet med lagringen er analyse for å forbedre våre tjenester, produkter og plasseringer i søkemotorene. Denne typen informasjon kan ikke knyttes til deg som person.
 

Nyhetsbrev

 
Det er foreløpig ikke mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Didakt AS, men noe som kanskje kommer på sikt. I den forbindelse kommer vi til å måtte registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene skal selvfølgelig ikke deles med andre virksomheter eller personer og vil slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.
 

Bruk av Cookies / Informasjonskapsler

 
På www.didakt.as bruker vi cookies for å optimalisere hjemmesiden og dens funksjonalitet, samt til bruk av trafikkanalyse som ved bruk av blant annet Google Search Console. Ved å benytte cookies gir vi deg en best mulig brukeropplevelse når du er på besøk. Disse informasjonskapslene kan heller ikke avsløre din identitet. Du kan lese mer om vår bruk av cookies her.
 

Kontaktskjemaer

 
Ved bruk av kontaktskjemaer hos www.didakt.as lagres dine opplysninger som epost, navn, adresse og i noen tilfeller telefonnummer. Dette lagres i en database på nettstedenes egne servere. Vi vil aldri på noe tidpunkt be om sensitive opplysninger som personnummer. Opplysningene vi ber deg om er kun ment for å vite hvem vi kommuniserer med, og da er navn, epost og telefonnummer i utgangspunktet nok. Da vil vi innen kort tid, normalt sett innen få dager slette dette etter ditt ønske. Du kan kontakte oss og be om at dette slettes.